Egyedi ajándék szülinapra

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy aznap, mikor megszületett, milyen fontos dolgok történtek hazánkban és a nagyvilágban. Hiszen egy átlagember születése a világ számára csak egy perc, ami igazán a szerettei öröme által válik igazi ünneppé. A családjának pedig az ő születése az, ami óriási esemény, hiszen nekik innentől ő jelenti majd a világot.

 



Ez az a nap, amit minden évben megünneplünk, de egyszer eljön az is, amikor már minden lehetséges ajándékötlet elfogy. Ez jellemzően olyan korban következik be, amikor már az ember tudja értékelni azt, hogy van egy múltja, és még kíváncsi is arra, hogy milyen lehetett mások számára az a nap. Ennek a kíváncsiságnak a kielégítésére jött létre a szulinapiujsag.hu weboldal, aminek köszönhetően betekintést nyerhetünk a nagy napnak a legjelentősebb eseményeibe és annak részleteibe.

Ehhez igazából nincs is más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot az oldallal, ahol már el is kezdhetjük a rendelést. Fontos, hogy tudjuk az ünnepelt születési dátumát, még jobb, ha az órát és a percet is, nem beszélve a születési súlyáról és hosszáról. Emellett kifejezetten egyedivé lehet varázsolni az újságot, ha rendelkezünk egy csecsemőkori fényképpel is a szülinaposról. Persze akkor sem kell megijedni, ha ez nincs, mivel ilyenkor egy passzoló, korabeli grafikát tesznek a cikk mellé. A rendelés során rögzíthetjük, hogy hány egyedi cikket, képet szeretnénk bele, sőt akár még személyre szabott keresztrejtvényt is csinálhatunk neki, de még egy személyes horoszkóp készítésétől se riadjunk vissza. A cikkek megírása értelemszerűen ránk vár, hiszen attól lesz igazán egyedi és személyes az ajándék.

Ha olyan eset áll fenn, hogy olyan napon született az ünnepelt, amikor háború dúlt, esetleg vasárnapra vagy hétfőre esett a nap, amikor nem volt újságnyomtatás, akkor mindenképp a környező napokról származó újságok felhasználásával készül el az ajándék. Olyan is előfordulhat, hogy nem jön össze a megfelelő oldalszámra elegendő cikk, mivel kevés van aznapról az archívumban, esetleg megrongálódtak az idők folyamán. Ilyenkor szintén az előtte és utána lévő napról ollóznak még össze cikkeket a tökéletes eredmény érdekében. Az újságot többféleképpen is elkészíttethetjük, azaz készülhet bőrkötésben, korhű újságlapozóval, merített borítékkal, és még sok egyéb módon egyaránt.

Az elkészült ajándékot átvehetjük személyesen is az ügyfélszolgálaton, illetve postán keresztül is. Sőt, ha nem szokványos módon szeretnénk, akár közvetlenül az ünnepelthez is eljuttathatjuk futár segítségével.