Mosó- és mosogatószerek

A mosás és mosogatás az emberek életében egy mindennapos eljárás. Tulajdonképpen ezek a folyamatok nélkül nem is tudnánk létezni, hiszen a ruhánkat ki kell mosni, edényeinket tisztán kell tartani. Ezekre a feladatokra manapság rengeteg vegyi anyag kapható. A vegyi anyagot kihangsúlyoznám, mert ezek a szerek igencsak környezetszennyező hatással rendelkeznek.

 
A bioforce.hu webáruház által forgalmazott termékek viszont csakis környezetbarát termékek, nem véletlenül hordozza a “természetes tisztaság szakértője” jelzőt. Az általuk kapható termékek mindamellett, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, egyáltalán nem szennyezik a környezetet, nem ártalmasak sem emberre, sem állatra.

A mosó- és mosogatószer termékeik hipoallergének, tehát nem váltanak ki semmilyen allergiás reakciót. A tisztítószerek enzim alapúak, összetevőik révén hatékonyan, mégis vegyszermentesen tartják tisztán a dolgokat, biológiailag pedig teljes egészében lebomlanak, vigyázva ezzel a környezetre.

Miért is célszerű ilyen termékeket vásárolni?

Gondoljuk csak végig, hogy mennyi kárt okozunk nap mint nap azzal a sok vegyszerekkel teli tisztítószerrel, mosószerekkel, amelyeket lehet kapni. A terhesség alatt a kismamákra, gyerekekre, állatokra is veszélyes anyagokat tartalmaznak, akár a belégzés során is komoly problémát okozhatnak. A környezetünk szennyezéséről már nem is beszélve. Ezért jött létre a bioforce.hu webáruház, ahol csakis vegyszermentes termékeket találunk. Kínálatukban szerepel WC tisztító, padlófelmosó, vízkőoldó, automata és kézi mosáshoz alkalmas mosószer, fehérítő, zsíroldó és mosogatószer.

 

A mosáshoz a Laundy Soap hipoallergén terméket mutatnám meg Önöknek. Ez a mosószer egyaránt alkalmas kézi és gépi mosáshoz. Foszfát, klór és parabénmentes, abszolút bőrbarát, biológiailag teljesen lebomlik. Kellemes illatának köszönhetően az öblítő használata akár el is hagyható. Kiszerelése 1, 3 és 5 literes változatban kapható.

A mosogatószer kategóriában pedig a Bioforce Pot & Pan nevű terméket ajánlanám. A mosogatószer makacsul elbánik a legodaégettebb és legzsírosabb szennyeződésekkel is, amellett, hogy természetes összetevőkből készül. Biztonságos és használata egyszerű. Felbontás után a szavatossága 12 hónap, közvetlen fénynek és magas hőmérsékletnek ne tegyük ki.

Nos, kedves vásárlók, a bioforce.hu által forgalmazott termékek választása a lehető legjobb lehet, ha környezettudatos életmódot választott. Javasolnám minden ember számára, hogy biológiailag teljesen lebomló termékeket használjon, odafigyelve ezzel az élővilág fenntartására.