Milyen vizsgálatokat szükséges elvégezni mellnagyobbítás előtt?

A telt keblek a nőiesség szimbólumainak számítanak, és sokan vágynak arra, hogy a természet adományainál méretesebbekkel büszkélkedhessenek. Napjainkban már rutin beavatkozás keretein belül végzik a mellnagyobbítást a szakemberek, melynek köszönhetően teltebb, feszesebb mellek varázsolhatóak.

 

 De vajon milyen vizsgálatokat szükséges a műtét előtt elvégezni? Plasztikai beavatkozás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a drfalus.hu-hoz hasonló oldalakon, ahol részletes információk várják a témával kapcsolatban az érdeklődőket.

A mellplasztika előtt rendszerint laborvizsgálatra, EKG-ra, mellkasröntgenre és mammográfiára kerül sor. Abban az esetben, ha a páciens még nem érte el a 40. életévét, akkor általában a mammográfia helyett elegendő lehet a mell ultrahang vizsgálat. A felsoroltakon felül egyéb vizsgálatok is szükségesek lehetnek akkor, ha korábban már történt plasztikai beavatkozás, vagy valamilyen betegségben szenved a páciens, esetleg rendszeresen szed gyógyszert. Sokan vannak, akik már korábban átestek mellplasztikán, és ismételt műtéten kívánnak részt venni, például egy nagyobb méret, vagy mellfelvarrás miatt. Ilyenkor fontos, hogy az érintettek magukkal vigyék korábbi zárójelentéseiket.

A mellnagyobbításnak köszönhetően dúsabb keblek valósulnak meg. Az implantátum beültetésével feszesebbé válnak a keblek, így olyan szép forma érhető el, amelyre a legtöbben vágynak. Gyakran a magabiztosság hiánya áll a háttérben, és a műtét után egyértelműen növekszik az önbizalom a hétköznapokban és a hálószobában egyaránt.

A korszerű mellimplantátumok kohézív géllel töltöttek, melynek köszönhetően természetes tapintást biztosítanak. Ezeket az implantátumokat már elegendő 15 év után kicserélni, sőt, akár olyan implantátum mellett is dönthetünk, amely örök életű. Nem csak túl kicsi mellek esetén lehet jó választás a mellnagyobbítás, hanem aszimmetrikus kebleknél is. Nagyobb fogyás vagy szülés után sokan tapasztalják a keblek megereszkedését, és ez az évek múlásával is természetes folyamat. Ilyenkor is segíthet a mellnagyobbítás, ugyanis a hiányzó feszesség elérhető a beavatkozással. Akár a mellbimbót is át lehet formázni, ha valaki azzal elégedetlen.

A műtét előtt elvégzett vizsgálatok rutinjellegűek, és azt a célt szolgálják, hogy minden szempontból rendben menjenek a dolgok az altatással, valamint a műtét és a felépülés során.