3+1 lehetőség a record DFA 127 automatika alkalmazására

A record DFA 127 az egyik legsokoldalúbban alkalmazható nyílóajtó automatika. Kifinomult technológiája, kompakt dizájnja és halk működése rendkívül eltérő igényeket is képes kielégíteni. Íme, 3+1 olyan üzemeltetési terület, ahol a DFA 127 lehet a legoptimálisabb megoldás a lengőajtók automatizálására.



Az automata nyílászárók hazai piacán vezető szerepet betöltő, 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező record termékével, a DFA 127 meghajtórendszerrel univerzális megoldást kínál a nyílóajtók automatizálására. A termékcsalád különböző verziói speciális területeken való használatot tesznek lehetővé.

Láthatatlan és zajtalan padló alatti meghajtás nyílóajtókhoz

A record C127 padló alatti meghajtó szerves részét képezi a termékcsaládnak. A kifejezetten magas esztétikai elvárások teljesítéséhez tervezett rejtett meghajtó működése teljes terhelés esetén is szinte zajtalan. A C127 egy- vagy kétszárnyú keretes, vagy teliüveges ajtókhoz egyaránt használható, rendszere könnyen karbantartható. Nagy előnye, hogy konstrukciós szabadságot kínál az építészeknek, a padlóba süllyesztett rendszer, megfelelő burkolattal fedve harmonikus illeszkedést biztosít.

Automata ajtó, mely vészhelyzet során áram nélkül is nyílik és csukódik

A record DFA 127 INVERSE különlegessége, hogy a nyitáshoz szükséges energiát egy rugó mechanikusan eltárolja. A független hő- és füstelvezető (RWA) rendszer szükség esetén átveszi az irányítást, s ez tápellátás nélkül is lehetővé teszi, hogy kinyíljon az ajtó. Ez a funkció különösen alkalmassá teszi a terméket a közlekedési és menekülési útvonalak nyílásainál történő felhasználásra, valamint hő- és füstelvezető, friss levegő utánpótló rendszerekhez való alkalmazásra.






A lassan mozgók számára is van biztonságos megoldás

A csökkentett energiával is működő DFA 127 LOW ENERGY kitűnő és biztonságos megoldást kínál olyan környezetben, ahol az emberek lassabban mozognak. A sima és egyenletes mozgás, valamint a 1,69 joule-ra korlátozott kinetikus energia lehetővé teszi, hogy a nyitási zónában tartózkodók testi épsége lassabb áthaladás esetén se kerüljön veszélybe, így a termék ideális megoldás, például klinikák folyosóira vagy idősek otthonába.

Mechanika, mely tűz esetén is megbízhatóan zár

Ideálisan alkalmazható speciális tűz- és füstvédelmi határoknál a DFA 127 F. Az automatika a helyi tűzvédelmi rendszerrel összekapcsolható, s ennek köszönhetően, rugóerővel és csukássorrend szabályzóval azonnal lezárja az útvonalat a tűzjelző rendszerből érkező jelzésre. Számos tűzvédelmi profilrendszerrel használható együtt, mechanikus, szekvenciális vezérlése a kétszárnyú tűzvédelmi ajtókra való felszerelést is lehetővé teszi.

A megoldások részleteivel és a termékek pontos paramétereivel kapcsolatban a record Ajtó Kft. szakértő munkatársai örömmel nyújtanak bővebb tájékoztatást.