Az Origó is megbukott a bíróságon

A Fővárosi Törvényszék helyreigazításra kötelezte az Origót, amiért az nem tudta bizonyítani állításait Szilágyi György jobbikos képviselővel szemben.

Az Orbán Viktor haveri luxusrepüléseit az Országgyűlésben leleplező Szilágyi György jobbikos képviselő, a miniszterelnök csúfos lebukását követően azonnal a kormánypropaganda célkeresztjébe került - írja közleményében a Jobbik.

"A lakájmédia, hogy ezzel is kisebbítse napjaink Európájának legkorruptabb vezetőjét, a nemzeti ellenzék politikusát vádolta meg, hogy ajándékutat fogadott el a riói olimpiára két évvel ezelőtt, azt is hazudva róla, hogy az adófizetők pénzén rogáni luxusban töltött el több napot a játékok színhelyén" - véli a Jobbik.

Hétfőn, a már bűncselekmény miatt is feljelentett propagandistát foglalkoztató Origón lett volna a sor, hogy bármit bizonyítson a rágalmaiból, de ahogyan az lenni szokott, a "fideszes hazugsággyár" most sem tudott igazolni semmit sem a kitalációi közül. Ezért a Fővárosi Törvényszék helyreigazítás megjelentetésére és a perköltség megfizetésére kötelezte őket elsőfokú ítéletében.
Forrás: MTI