Black Friday - az Alza már elindult

Különféle módokon lehet vevőket szerezni a Black Friday alatt. A fogyasztás új ünnepét hivatalosan november 23-án tartják, de sokan nem ragaszkodnak ehhez a dátumhoz, hanem korábban indulnak. Ilyen az Alza.hu is.

 

A Black Friday indulása előtt már kapott "ingyen reklámot" az ordító kis zöld emberkével reklámozó webáruház, mert bekerültek a hírekbe. A vállalkozás nem aprózta el, nem csak a november 23-ra összpontosít, hanem az akár 80 százalékot is elérő kedvezményeket már november 12-től elkezdte érvényesíteni.

Ehhez hozzátette azt is, hogy ebben az időszakban ingyenes a kiszállítás.

A fekete péntekes Alza akciókról, ezen az oldalon tud tájékozódni.

A felosztás


A kedvezményes árukat bemutató oldalra kattintva új oldal töltődik be, itt két lehetőség adódik: az egyiknél az ingyenes kiszállításról lehet adatokat szerezni, a másiknál tárulnak fel az ajánlatok.
Három volt a weboldal kialakítójának a szerencseszáma, ugyanis három sort alkalmaztak vízszintes és függőleges irányban is. Legfölül a rendezési elveket találni, a pontok a következők: a legkeresetebb cikkek, ár legmagasabb, legalacsonyabb. A sort a vélemények alapján történő rendezés zárja.

A bőség

A kínálat igen bőséges, a Black Friday keretében a jó árasított termékek nagy része elektronikai holmi. Tehát a mobiltelefontól, televíziótól kezdve, a számítógépes kiegészítőkig, minden elérhető.  A gamerek kedvelhetik az oldalt, mert a speciális széktől kezdve, sok minden kapható.

A tv kínálat

Elsőként nézzük meg a televízió kínálat néhány darabját, növekvő ár és méret sorrendben. Kezdésnek ott a Thomson gyártmánya, amely 102 centis képátlójú, tehát 40 colos, ennek az ára mindössze 16 százalékot esett, így 79 990 forintért elvihető a full hd képernyős televízió.

A 38 százalékos kedvezmény viszonylagos, de ha az induló ár 390090 forint, akkor már igen jól hangzik az áresés. Ennek köszönhetően 239990 forintért vihető el, a Samsung gyártmányú, 4K felbontást tudó, 164 centis képátlójú okostévé.

A kínálat egyik csúcsa a 43 százalékos kedvezménnyel elvihető LG tévé, amely 65 colos, azaz 165 centis képátlójú. Itt a start 1 142 090 forint volt, a Black Friday keretében viszont 665 990 forintot kell csak fizetnie a vásárlónak.

Mobilok és társaik


Az utóbbi évek sláger termékei a mobiltelefonok, a Black Friday akciós termékek elején látható az Apple 6S, ami az egyik húzó név. Ugyanis a 32 gigás tárhellyel rendelkező, kifutófélben lévő modell, kereken ötven százalékos áresést követően, 109 990 forintért vihető el. Ez igen figyelemfelkeltő ajánlat azoknak, akik az alma logós készülékeket vagy a nagy áresést részesítik előnyben.

Aki a fotózást kedveli, annak jól jöhet az Alza Nikon D3400-as ajánlata, amihez 18-55 milliméteres objektív jár. Az eredeti ára 183390 forint, de ez most a Black Friday keretében 124990-ért vihető haza.

Az Odzu márkájú gamer szék, egy a sok szék és más gamer felszerelés közül. A 75490 forintos ára, a 21 százalékos kedvezménynek köszönhetően már csak 59770 forint.