Fogszabályozás a tökéletes mosolyért

Ki ne vágyna tökéletes és szabályos fogakra? Manapság egyre többen választják a fogszabályozás módszerét, hogy javítsanak esztétikai megjelenésükön és növeljék önbizalmukat.

 
 Az Optimum fogászat segít megtalálni a legjobb módszert. Ismerje meg a fogszabályozás jövőjét, a Pitts21 rögzített fogszabályozót, mely rendelőnkben is megtalálható!

Tökéletes mosolyra vágyik, de nem szeretne éveket eltölteni fogszabályozással? Fájdalommentes módszert keres? A legmodernebb gyártási technológiának és a tervezésnek köszönhetően a Pitts21-el a kezelési idő 5-6 hónappal csökken, a kezelési idő alatti fájdalom és a mellékhatások valószínűsége pedig minimalizálódik.

A tervek az arc és mosolyesztétikai szempontok maximális figyelembevételével készülnek, így a végeredmény sokkal esztétikusabb és pontosabb lesz, mint a hagyományos fogszabályozó készülékek esetén. Amennyiben az elérhető végeredményben a legkevesebb kompromisszumot szeretné megengedni, a Pitts21 az ideális választás!

Az Optimum fogászat a Pitts21-en kívül a fogászati kezelések széles spektrumát biztosítja, így amennyiben fogszabályzáson gondolkodik, oldalunkon számos hasznos információt talál a kezelésről és a különböző készülékek előnyeiről.