A Fidesz képes volt nekimenni a Helsinki bizottságnak is

A migrációt segítő Soros-szervezetnek tartja a Magyar Helsinki Bizottságot Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

 

A politikus azzal összefüggésben beszélt erről a közmédiának, hogy - mint azt közölte - a bíróság csütörtökön elutasította a helsinki bizottság jó hírnév megsértése miatt ellene indított keresetét.

Hiába próbálják tagadni, a bizottság egy Soros-szervezet, Soros György pénzéből Soros György migrációs céljait szolgálja - mondta Halász János, hozzátéve: a bizottság "nyakig benne van a migránsbizniszben", és a migránsokat képviseli peres eljárásokban. Példaként említette, hogy a Magyarországról kitiltott két bangladesi migráns ügyében is milliókat követelnek a magyar államtól.

Rendszeresen "feljelentgetik" Magyarországot Brüsszelben és az ENSZ-ben, közreműködnek a Magyarországot elítélő brüsszeli jelentésekben, a Soros-hálózat többi szereplőjével együtt pedig nem fogadják el a választás eredményét sem, és továbbra is próbálják megtörni a magyar kormányt - fogalmazott a Fidesz-frakció szóvivője.

Szerinte azt akarják elérni, hogy a magyar kormány fogadja el a kötelező kvótát, és hajtsa végre a migránsok betelepítését.

"Mi ezt nem tesszük meg" - jelentette ki Halász János, közölve: éppen az ilyen, "már a nemzetbiztonságot is veszélyeztető, migránsbarát szervezetek" miatt van szükség arra, hogy a májusban megalakuló új parlament mielőbb vegye napirendre a "Stop Soros" törvénycsomagot.
Forrás: MTI