A Fidesz már teljesen megbolondult?

A szocialisták sorozatosan veszélyeztetik a magyarok biztonságát - így reagált a Fidesz sajtóosztálya az MSZP-s Molnár Zsolt nyilatkozatára. A közlemény az aljasság csúcsa, pedig még nincs is választási kampány.

 
Azok a szocialisták prédikálnak a biztonságról, akik a bevándorláspárti politikájukkal sorozatosan veszélyeztetik a magyar emberek biztonságát - írja a Fidesz sajtó-(zárt)osztálya. 

Nem támogatták se a határzárat, se a határvédelmet, se a bevándorlási szabályok szigorítását, se a terrorellenes intézkedéseket, se a kényszerbetelepítés elleni alkotmánymódosítást - emlékeztet a Fidesz közleménye.

Azt állítják: Európa biztonságát a bevándorláspárti baloldal tette tönkre azzal, hogy támogatja a tömeges bevándorlást és a migránsok betelepítését, ezzel a terrorizmus is Európába költözött. Ami nemhogy teljesen nyilvánvaló hazugság, de undorító hangulatkeltés, kirekesztés, sőt, uszítás is.

És a non-plusz ultra, a gyógyszer elgurulásának tipikus példája:
Ha a szocialistákon múlna a terrorizmus Magyarországra is beköltözne a migránsok betelepítésével együtt.

Sosem volt vagy lesz célunk az MSZP megvédése, most sem az. Csupán szeretnénk felhívni a figyelmet a Fidesz, a jelenlegi kormányzó párt erkölcsi züllésének eme kirívó példájára, a keresztény álca mögé bújt alattomosságra, intoleranciára, az ellenfél ellenséggként való kezelésére, a versenytársunk véleményének földbetaposására. Már szinte csak az hiányzik (bár a sorok közt ott búvik) hogy az MSZP egy gyilkosokból álló terrorszervezet.

Csak a Fidesz.