Tökre elégedett a tulaj a TV2-vel

Nem tervez változtatást a TV2 Csoport vezetésében a tulajdonos - közölte a társaság sajtóosztálya az MTI-vel szombaton.

 

A cégcsoport közleményében azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek arról szóltak, hogy a Dirk Gerkens, vezérigazgató távozna a cégcsoporttól.

A közleményben Andy Vajna tulajdonos jelezte: Dirk Gerkens teljes bizalmát élvezi. Úgy fogalmazott: "a TV2 Csoport vezetésében nem tervezek változást, minden ezzel kapcsolatos híresztelés alaptalan". Hozzátette: folytatják a közösen megkezdett munkát, aminek az eredménye értékelése szerint már most is látható.

Jelezte azt is, hogy a nagyszabású portfólió-fejlesztésnek és program-invesztíciónak köszönhetően mindössze 4 hónap alatt kábelcsatornáik piaci részesedése duplájára nőtt, meghaladja a 10 százalékot.

A cégcsoport közleményében a 10 hónapja a TV2-höz került Dirk Gerkens úgy értékelt, hogy kimagasló erednyeket értek el, szoros együttműködésben Andy Vajnával.

Dirk Gerkens szerint teljes mértékben az üzleti tervük szerint haladnak, s előrevetítette: a következő év végére a TV2 Csoport kábelportfóliója lesz a legerősebb a piacon. Hozzátette: október végén indul el a tizenegyedik csatornájuk, míg év elején mindössze csak négy adójuk volt.

"Hiszek abban, hogy ezzel a startégiával a TV2 Csoport lesz Magyarország piacvezető portfóliója a közeljövőben" - idézi a közlemény a vezérigazgatót, aki hatalmas sikernek nevezte a TV2 nagyszabású showműsorait.
Forrás: MTI