Díjat kapott a Buddha-Bar

A londoni székhelyű International Hotel Awards legjobb szálloda belső (Best International Hotel Interior) díjjal jutalmazta a magyarországi szállodák között először a Mellow Mood Hotels által üzemeltetett Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-t.

A versenybe öt kontinens több száz szállodája nevezett, közülük választotta ki a nemzetközi szakemberekből álló zsűri a nyerteseket.

Az International Hotel Awards 20 éve a nemzetközi szállodaipar egyik legnagyobb megmérettetése. A szállodák 17 kategóriában indulhatnak.

A budapesti Buddha-Bar Hotel hivatalosan tavaly június közepén nyílt meg az Erzsébet híd pesti hídfőjénél.

Az ötcsillagos luxusszállodát a százéves Klotild Palota történelmi épületében alakították ki. A szálloda 102 szobával, több egyedi lakosztállyal, wellness-központtal és rendezvénytermekkel működik.
A világon ez a második Buddha-Bar szálloda, az elsőt Prágában nyitották meg 2009-ben. Buddha-Bar étteremből 14 működik a világon, a budapesti a 15.

A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels 1997 óta működik a budapesti szállodapiacon. Mára már 14 különböző kategóriájú szállodát üzemeltet.

Forrás: MTI