Harry jó vőfély lesz?

Öccsét, Harry herceget kérte fel a vőfélyi szerepre Vilmos brit trónörökös, a menyasszony, Kate Middleton koszorúslánya pedig Philippa "Pippa" Middleton, a majdani trónörökösné húga lesz.

A hírt hétfőn erősítette meg hivatalosan a St. James-palota - Károly walesi hercegnek, Vilmos édesapjának londoni hivatala -, bár eddig is nyílt titok volt, hogy a testvérek kísérik majd Vilmost és Kate-et a tavaszi menyegzőn a londoni Westminster apátság oltárához. Az idén 29 esztendős ifjabbik trónörökös és vele azonos korú kedvese eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz.

A tanúi és segítői szerepet betöltő "Best Man", illetve "Maid of Honour" kiléténél sokkal kíváncsibbak az alattvalók - a bulvársajtóval együtt - arra, hogy milyen lesz a menyasszony esküvői ruhája, és azt ki tervezi, de ez egyelőre hétpecsétes titok.

Azt a ruhát azonban, amelyben Kate Middleton először vonta magára Vilmos figyelmét, hamarosan meg is lehet vásárolni, igaz, a vevőnek nyilván jó mélyen a pénztárcájába kell majd nyúlnia.

Arról a szinte teljesen áttetsző, alul-felül szegett, leheletvékony selyemalkotásról van szó, amelyben az akkor 20 esztendős Kate 2002 márciusában, egy jótékonysági célú divatbemutatón végiglejtett a kifutón. A brit bulvárfolklór nagyjából innentől keltezi a kapcsolatot, bár Kate ekkor még mással járt, és állítólag a rendezvényt követő bálon vissza is utasította a trónörökös első ismerkedési kísérleteit.
Forrás: MTI