Újraindult a Twilight őrület - Képekkel!

Ősz óta forgatják a Twilight Saga utolsó részét, a Breaking Dawnt. A napokban beindult a marketing gépezet, így számos exkluzív fotó került napvilágra a forgatásról és az új szereplőkről. Figyelem, SPOILER is található az írásban!

Amerikában november 18-án kerül bemutatásra a nagysikerű Twilight Saga befejező részének első fele. A rajongók már korábban értesültek róla, hogy a negyedik Alkonyat-regényt két részletben mutatják be a mozikban, de azt ők sem gondolták, hogy az ötödik részre egy teljes évet kell majd várni. A Summit Entertainment bejelentése szerint a Breaking Dawn 2. 2012. november 16-án kerül a mozikba.

A Hajnalhasadás
A Hajnalhasadás (Breaking Dawn) Stephenie Meyer Alkonyat-sorozatának (Twilight saga) negyedik, befejező része. A film rendezője: Bill Condon, forgattókönyv: Melissa Rosenberg. Várható megjelenés:2011. November 18. (USA)
Nem lesz pornó a Breaking Dawn-ban

Edward és Bella Brazíliában tölti a mézesheteit, amit Rióban forgattak. Robert Pattinson és Kristen Stewart körül azonnal beindultak a pletykák, ugyanis a főszereplők közös szobát kértek a szállodában és együtt lépnek ki a fotósok elé az erkélyre. A forgatáson készült fotókból azt is megtudjuk, hogy Bella végre megtanult táncolni, hiszen "férjével" Rio utcáin lassúzott az éjszaka közepén. A rajongókat nem csak romantikus tánccal szórakoztatta a szerelmespár, vad csókolózásba is kezdtek a fülledt város utcáin.






Ezután a stáb tovább vonult „Esmee-szigetére”, ahol a nászéjszaka jeleneteit vették fel. Nemrég meg is érkezett az első hivatalos fotó, ahol Robert Pattinson szerelmesen fogja karjaiban Kristen Stewartot. Valószínűleg már senki számára sem újdonság, hogy a színészek nemcsak a vásznon alakítanak szerelmespárt, ennek ellenére a beszámolók szerint, Robertnek ezúttal sem ment könnyen az ágyjelenetek forgatása.

A történet szerint Bella és Edward egy szigeten tölti a nászútját, ahol sor kerül a várva-várt légyottra ember és vámpír között. A könyv sem „elégítette” ki igazán a rajongók vágyait, így nem meglepő, hogy a film készítői is megmaradtak a finom romantikánál. A rendező egy interjúban elmondta, inkább igényes és romantikus jelenetekre számítsanak a nézők, ne pedig soft-pornóra.

Néhány elejtett szó...

Ashley Greene (Alice Cullen) elárulta, hogy a legizgalmasabb rész a harci jelenet lesz a Volturikkal. A Golden Globe-díjátadón Robert is mondott néhány szót az új filmről: „Kristen Stewart egy igazi vámpír hölgy. Olyan, mintha egész idő alatt erre vágyott volna. A környezet, a díszletek, és Bella (a vámpír szerep miatt) teljesen más, mint a korábbi filmekben."



A nagysikerű könyvsorozatból készült film utolsó részét, akár csak a Harry Pottert, két részre osztották. Nyilvánvaló, hogy a sorozat körüli őrületetet és az ebből származó bevételeket akarják fokozni az időhúzással. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a legtöbb jelenet már most elkészült a második részhez is.

Új szereplők a sorozatban

Renesmee

A Bella és Edward szerelme köré fonódó történet befejezésében világra jön egy gyermek, akinek létezéséről sem a vámpíroknak, sem az embereknek nem szabadna tudnia. Természetesen nem könnyű titokban tartani az új jövevényt, pláne hogy már a terhesség is rendhagyó volt, hiszen három hónap alatt kifejlődött a hibrid gyermek.

További részleteket nem árulunk el, csak annyit, hogy végre fény derült arra is, ki fogja megszemélyesíteni Renesmee-t. Az elbűvölő kislány megformálására, Mackenzie Foyt választotta ki a rendező. Felröppentek a hírek, miszerint az első részben Eliza Faria fogja játszani a kicsi Renesmeet. Ennek valósságáról leghamarabb novemberben tudunk meggyőződni.

Nahuel

A könyv alapján Nahuel egy félig vámpír, félig ember hibrid, aki a biológiai nagynénjével él a Dél-Amerikai Chile-ben és megközelítőleg százötven éves. Külsőre egy nagyon helyes latin férfinak írja le a könyv, réz színű bőrrel, vállig érő sötét hajjal, meleg szemekkel és különösen megnyerő vonásokkal. A pletykák szerint Drew Roy fogja játszani a "csodafiút".



Az Amazonok


Tracey Heggins (Senna) és Judi Shekoni (Zafrina)

A nomádok



Lee Pace (Garrett), Toni Trucks (Mary), Bill Tangradi (Randall), Erik Odom (Peter), Valorie Curry (Charlotte) és Joe Anderson (Alistair)

A román klán



Noel Fisher (Vladimir) és Guri Weinberg (Stefan)

Az egyiptomi klán


Omar Metwally (Amun), Andrea Gabriel (Kebi), Rami Malek (Benjamin) és Angela Sarafyan (Tia)