A villalakók piszkos kis titkai

A Való Világ 4 szereplőgárdájának nagy része már nem "médiaszűz", aki mégis az, annak olyan botrányos az előélete, aminek nem lehetne képernyőn a helye. Összeszedtük a villalakók nyilvános és még ismeretlen titkait.


Szandika - a "Minigeronazzo"

Szandika élete nem habostorta: elmenekült smasszer apjától a szomszéd Sanyihoz, szerelme Kiki pedig börtönben ül. Egy budapesti nightklubban dolgozott táncosként, de azt mondja, csak táncolt... Ennek ellenére az igazmondó hintában azt mondta, körülbelül 600 pasival volt eddig. A napokban röppent fel egy botrány, amibe ő keverte bele saját magát: a villában arról mesélt Olivérnek, hogy régebben abból jutott pluszbevételhez, hogy részeg férfiakat fosztott ki. A kanos pasikat kietlen helyre csábította, ahol szex helyett barátaival megverték őket és elszedték pénzüket – értesült a Bors. A műsor egyik nézője felháborodásában levelet írt a BRFK-nak, így a kapitányságnak hivatalból ki kell vizsgálnia az ügyet. Lehet, hogy börtön vár „nagy szája” miatt a szőkeségre?

Anikó

A "Rosszkislány" Anikó nemrég még nem is volt annyira rossz, hiszen egy színházi társulat tagja volt, imádta az állatokat, sőt, még A királynő című műsorban is szerepelt. Most furcsa mód mégis műkörmösként került a villába. Egy fórumon akadtunk rá az érdekes infóra, ahol egy plakátot is mellékeltek Anikó szerepléséről, a Starlight Musical Színház idén májusban bemutatott Jelky András csodálatos kalandjai című darabjának színlapjáról. A musicalszínész- főiskolás- sporthorgász- állatvédő lányból a csatorna hatására, vadóc némberré változott, aki a Való Világ-ba már "rosszkislányként" költözött be. Civil foglalkozása műkörmössé változott, élete pedig vadon bulizóssá. Most akkor melyik az igazi Anikó?



Zsuzsi


Zsuzsi is ismerős volt? Ez sem véletlen: jelentkezett a 2006-os Playmate of the Year versenyre, ahol második lett. Ezek után szerepelt a Fábry show-ban és több riportban is. Idén sem tétlenkedett az ismertté válás rögös útján, ezért elindult a Miss Go-Go Girl 2010 versenyen, ahol szintén második helyezést ért el. Egyes források szerint ő is beállt a "dubaiozós" lányok sorába. A Life magazin szerint egy szép budai lakásban él, luxus környezetben. Állítólag 30 pár cipővel és két vibrátorral érkezett a villába... Hogy miből engedheti meg magának mindezt? Ki tudja, hiszen egy felső kategóriás go-go lány sem keres annyit, amiből egyedül fenn tudna tudná tartani luxuskörülményeit és még a családját is tudja támogatni.

Gina

„Kurva voltam, szórtam a pénzt, és nagyjából nem érdekelt semmi” - vallotta be a Blikknek Gina, aki hozzátette, hogy az egy régi énje volt, melynek már nincs köze a mostanihoz. Ennek ellenére a napilap értesülései szerint egy svájci weboldalon még ma is látható a testét hirdető férjes asszony. Az ott feltüntetett életkor szerint tizennyolc éves, neve pedig Esther. A mellékelt ismertető szerint a franciázáson kívül sok mindenre kapható; többek között bármilyen pózban hajlandó szexelni, szerepjátékban is benne van, dominaszexet is vállal és még csókolózik is. De a listán ez csak néhány dolog. Aki nem hinné, keressen rá, ugyanis a tetoválások miatt kétséget kizáróan felismerhető a Való Világ sztárja.


fotó: Blikk

Ildi

Ildikó a visszafogottabb múltú játékosok közé tartozik, ennek ellenére azért valami nála is sántít. Hamarosan láthatjuk ugyanis a Barátok köztben - tudta meg a Bors. A villalakó nemrég szerepet kapott a szappanoperában, amire állítólag hónapokkal ezelőtt jelentkezett. Hogy van-e összefüggés a sorozatszerep és a Való Világban történő szereplés között, azt mindenki döntse el maga.

Laci

László egy biztonságtechnikai céget vezet, melynek a Golán-fennsíkon is van kiképzőbázisa. 2000 táján Izraelbe vándorolt, belépett a hadseregbe is, most pedig a tévében láthatjuk. Kicsit kakukktojásnak gondoltunk, hiszen Laci a katonás modorával igencsak visszafogottan viselkedik a villában és a múltjában sincsenek kínos foltok. De aztán mégis találtunk valamit… Laci a Cool Tv-n A pokol hete című valóság show-ban volt Bárdosi Sándorék kiképző tisztje Izraelben. Tehát már ő sem „médiaszűz”...

Való Világ
Az RTL Klub 2010. augusztus 17-én jelentette be, hogy Magyarország legnépszerűbb valóság show-ja visszatér a képernyőre. Az első beszavazó show-ra november 20-án került sor. A Való Világ 4 annyiban különbözik az eddigi szériáktól, hogy a beszavazó show-k alkalmával egy-egy személyiségtípusra lehet szavazni, továbbá a műsor honlapját böngészőknek folyamatosan lehetőségük van a műsort különféle szavazásokkal a kedvükre alakítani.