Év végi koncertajánló

Búcsúztassa az évet koncerttel. Számos lehetőség közül választhatnak az érdeklődők az ízlésüktől függően, ezúttal a populáris műfajok kedvelői számára gyűjtöttünk össze néhány lehetőséget.

The Show Must Go On

2010. június 10-én nagy sikerrel debütált a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a „The Show Must Go On“ címet viselő, élő Queen koncert-show. Az előadás, melyben a hazai musical élet számos sztárja közreműködik, lelkes fogadtatásban részesült a sportcsarnokban. Ez az egyedülálló produkció a nyári fellépéseket követően, december végén a fővárosi Papp László Budapest Sportarénában is bemutatkozik.



Többek közt Tabáni István, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Koós Réka, Hien és Kovács Áron is fellép a koncerten. De ők csak néhány név az ismert és elismert előadók közül, akik hol szólóban, hol duettben, hol kvartettben elevenítik fel a legendás zenekar legnagyobb slágereit. A kiváló énekeseket a Hungarian Musical Band kíséri, a zenei élményt pedig csak tovább fokozzák a fantasztikus színpadi látványelemek, vizuális effektek és táncosok.

A produkció magas színvonalára az előadók mellett Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező neve is garanciát jelent. A „The Show Must Go On“ koncert-show egy látványos és izgalmas utazás a rockzene egyik legnagyobb alakjának, Freddie Mercurynak emlékezetére. December 25. (szombat), 20:00-kor lesz a Papp László Sportarénában.

Magna Karácsony


A Magna Cum Laude zenekar igen csak mozgalmas évet tudhat lassan maga mögött: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, klubbok, egyéb rendezvények elmaradhatatlan szereplői! Az évet ismét egy hatalmas karácsonyi koncerttel zárják, ami - most már bátra kijelenthetjük - hogy hagyománnyá vált az együttes számára!

December 28-án tehát ismét lesz Magna Karácsony a Syma Rendezvénycsarnokban, ami az előzetes tervek szerint, a zenekar fennállásának legnagyobb produkciója lesz. A látogatók egy igazi vidéki hangulatú családi mulatságra számíthatnak. A szervezők egy mobil sátorral toldják majd meg a Syma „A” csarnokának szoborkert felöli oldalát, ahol helyben sülő disznótoros és pálinka standok segítenek majd megalapozni a hangulatot.



A koncert egy szokatlanul nagyszabású látványos attrakcióval kecsegtet, a több mint két órában sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendül felnek fel a slágerek, a közönség kedvenc dallamai – többek között a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal -, de olyan dalokat is hallhatnak, amiket ritkán játszanak nagy közönség előtt!

Az idei nagykoncerten hazánk egyik emblematikus rocksztárja, a 30 éves fennállását idén ünneplő Edda zenekar frontembere, Pataky Attila lesz. A közös produkció során közösen szólaltatnak meg hol egy Magna slágert, hol pedig egy ismert Edda dalt.