Filmfolytatások tömkelege jövőre

2011-ben rengeteg kasszasiker újabb részét láthatjuk majd a mozikban, derült ki a Miramax stúdió új közleményéből.

A Szerelmes Shakespeare című filmnek is lesz újabb része a The Sun információ szerint, így Gwyneth Paltrow újra magára öltheti Erzsébet-kroi ruháit, amelyek 1999-ben Oscart hoztak neki. A Miramax filmstúdió így egy újabb folytatást vett fel tervezett jövőbeli filmjei közé. A Miramax újabb műveit a Weinstein Company-vel együttműködve fogja leforgatni és forgalomba hozni.

A tervezett művek listája pedig egyáltalán nem mondható rövidnek. A producerek újabb részt akarnak forgatni a Bridget Jones-nak, a Tapló Télapónak, az Alkonyattól pirkadatignak, a Pókerarcoknak, az Amityville Horrornak és az annó biztosítékot bőven kiverő Shop-Stopnak.

A folytatások sora Harvey és Bob Weinstein producereknek köszönhető, akik a filmstúdió legnagyobb sikerű és visszhangjú filmjeit próbálták kiválasztani a biztos siker érdekében.

„Nagyon közel állunk ezeknek a filmeknek a megteremtéséhez, és a Miramax új vezetői is úgy érzik, hogy jelenleg a legjobb pozícióban vagyunk ahhoz, hogy olyan folytatásokat hozzunk össze, amelyek a maguk műfajában ellenállhatatlanok."
– írta hivatalos közleményében a milliárdos producerpáros

Forrás: The Sun