Ajándékozz egészséget!

Ma már több üzletben is rá lehet bukkanni egészséget segítő kiegészítőkre, például mágneses ékszerekre és hologramos karkötőkre. Ha nincs ötletük Karácsonyra, ezek jó ajándékok lehetnek.

A minket érő külső hatások, melyekkel naponta találkozunk, rossz hatással vannak szervezetünkre. Ilyenek például: a káros földsugárzás, a mikrohullám, a mobilhullámok, a légszennyezés, az elektroszmog és a nem megfelelő táplálkozás. Bizonyos energiamezők viszont pozitív hatást gyakorolnak ránk és energiával töltenek fel. Ilyenek például: a negatív ionok, a természetes táplálék, a tiszta víz.

Mágneses kiegészítők

Mágnes
Állandó mágnesnek nevezzük azokat a testeket melyek környezetükben mágneses mezőt hoznak létre. A mágneseknek mindig két pólusuk van (északi és déli), a különböző pólusok vonzzák, az azonos pólusok taszítják egymást.
A mágneses ékszerek viselésének hatására nő az energiánk, javul a koordinációnk és állítólag csökkenti a stressz szintünket is. A mágneses kiegészítőkben rejlő hatásnak köszönhetően, a gyengén működő sejtek újból a helyes útra terelődnek. Az orvosok szerint ebben semmi titok nincs, ugyanis köztudott, hogy a mágneses terápia szinte minden betegségre jótékonyan hat.

Sokféle mágneses ékszer és karkötő van forgalomban, választásunkat csak ízlésünk és pénztárcánk befolyásolhatja. Állítólag a „titkot” már Kleopátra is ismerte, talán ennek tudható be, hogy ő is egy mágneses amulettet viselt. A mágneses karkötő nem rendelkezik semmilyen mellékhatással, azonban viselését nem ajánlják közvetlen karóra mellett, pacemaker vagy terhesség esetén.

Tudnivalók:

- Egyes emberekre erősebben hathatnak.
- Tartsa távol mágneses elven működő adathordozóktól!
- A mágnesek nem melegedhetnek tartósan 100 Celsius fok fölé, mert csökkenhet erejük.
- Az erős mágneses tér néhány embernél kezdetben kellemetlenséget okozhat, ezért szervezetünket ajánlatos fokozatosan hozzá szoktatni. Az első napokban a karkötőt körülbelül húsz percig viseljük, majd ezt az időt később fokozatosan növelhetjük. Ha már hozzászokunk, akármeddig viselhető, hiszen a mágneses erőt nem lehet „túladagolni”.

Hologramos karkötő

Több cég is árul hologramos karkötőket: ezek szilikon gumiból készülnek és található rajtuk egy hologram. A hologramba illesztett frekvenciák hatnak a test energetikai terére, ezáltal viselője nagyobb stabilitást tapasztal. Erre van egy egyszerű teszt is. Bár szkeptikusan álltunk a dologhoz, a teszt bennünket is meggyőzött. Beszámolók alapján, rendszeres viselése esetén hajlékonyságot, jobb egyensúlyérzetet, javuló állóképességet és növekvő energiát tapasztalhatunk. 

Amikor a karkötő érintkezik a test energiamezőjével, olyan hullámokat kezd el kibocsájtani, ami megfelelő a szervezetnek. Ennek köszönhetően optimizálja az energiamezőt és az energiaáramlást is a maximumon tartja. Továbbá, viselőik nyugodtabbak és frissebbek lettek. Egyes beszámolók alapján fájdalmat is csillapít. A karkötő népszerűsége miatt, a piacon számos hamisítvány jelent meg, ezért érdemes odafigyelni, nehogy átverjenek bennünket.