Scarlett Johansson is válik

Két év házasság után Scarlett Johansson és Ryan Reynolds útjai elválnak egymástól. A házaspár közös hivatalos közleményben jelentette be válásukat, melyben kijelentették, hogy barátságban és szeretetben fejezik be házasságukat.

„Mindkettőnk részéről hosszú és alapos átgondolás után döntöttünk úgy, hogy befejezzük házasságunkat. Szeretettel léptünk be ebbe a kapcsolatba és szeretettel is lépünk ki belőle" – áll a közleményben, amit néhány órával ezelőtt bocsátottak a sajtó részére.

Johannson, a 26 éves színész- és énekesnő eddigi legfontosabb alakítása a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmben volt. A GQ magazin őt választotta a világ legszexisebb nőjének, ami már csak azért is nevezhető a sors fintorának, mivel a kanadai származású Reynolds-ot pedig a People magazin szerint lett 2010 legszexisebb férfije. A színész legfontosabb alakítása a Van Wilder című alkotásban volt, korábban pedig Alanis Morissette-el állt jegyben.

A bulvárlapok már régóta csámcsogtak arról, hogy bajban van az álompár házassága. A gondokat a US Weekly szerint a forgatások miatti távollétek okozták de a People magazin ennél is továbbment, állítva, hogy a két színész már több mint fél éve nem él együtt.

Johanssonék házasságának vége sokadik az utóbbi időben Hollywoodban. A mai nap jelentette be a Dexter című sorozat sztárja, Michael C. Hall a válását, Elizabeth Hurley és Arun Nayar pedig a néhány hete dobták be a törölközőt.

Forrás: Reuters/HírExtra