Kirabolták a takarékszövetkezetet

Késsel fenyegetőzve kirabolta a helyi takarékszövetkezetet egy férfi hétfőn Cibakházán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az ismeretlen elkövető 12 óra előtt néhány perccel jelent meg a pénzintézetben, s a kezében "szúró eszközt" tartva kényszerítette az épületben tartózkodó két női dolgozót a helyiségben található készpénz átadására.

Miután az alkalmazottak eleget tettek a követelésnek, a férfi a megszerzett pénzzel gyalogosan távozott a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg - tette hozzá a főhadnagy, aki jelezte: a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya nagy erőkkel, forró nyomon kezdte meg a tettes felkutatását.

Pásztorné Kovács Ágnes az MTI érdeklődésére közölte: a nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség egyelőre nem adhat felvilágosítást a férfi által zsákmányolt összeg nagyságáról. Nem nyilatkozott arról sem, hogy az épületben rögzítette-e valamelyik biztonsági kamera a rablást, illetve annak elkövetőjét.

Forrás: MTI