Xantus Barbara megint vetkőzik?

Tizenegy év után újra ledobja ruháit Xantus Barbara. A színésznő szívesen vállalna egy újabb Playboy-fotózást, azonban nem szeretné, ha a lap fotósa, Nánási Pál kapná lencsevégre.

A 43 éves színésznő két gyerek után is remek formában van, így amikor felvetették neki a vetkőzés ötletét, egyből rábólintott. Barbara tizenegy évvel ezelőtt már levetkőzött egyszer a Playboy magazinnak, mely már csak azért is emlékezetes volt, mert ő volt a nyuszis lap első magyarországi kiadásának címlaplánya.

Barbarának ugyanakkor vannak kikötései a fotózással kapcsolatban. "Csakis akkor vállalnám, ha ismét Gulyás Buda fotózna, mint 11 évvel ezelőtt, más fotós nem kell" – mondta a csinos művésznő.

Barbara azt is elárulta, hogy férjének, Szurdi Miklósnak sem lenne kifogása az ellen, ha ismét felfedné bájait a magazinban. A Playboy illetékesei is jelezték, szeretnék ismét lencsevégre kapni Barbarát.

"Barbi ott volt a Playboy tízéves jubileumi partiján, akkor még nem került szóba, hogy újra ledobná a ruháit. De a Playboy örülne neki" – nyilatkozta lapunknak Radnai, a Playboy főszerkesztője.
Forrás: Bors/HirExtra