Angelina Joliért vérüket ontanák a kiképzett testőrök

Szigorú biztonsági intézkedések biztosítják Angelina Jolie és gyerekeinek védelmét. Kiképzett szakemberek rejtve vitték el az iskolába és óvodába Pitték gyerekeit hétfőn.

Észrevétlenül, már-már beosonva kellett belopódzniuk a hátsó bejáraton Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekinek hétfőn reggel a budai iskolába. Az intézmény padjait a következő fél évben koptatják majd a sztárgyerkőcök.Kizárólag a szigorú biztonsági intézkedésekből szivárgott ki az információ, hogy Maddox, Pax, Zahara és Shiloh tegnap elkezdte tanulmányait az elit intézményben.

A szigorú intézkedések keretében egy kíváncsi szemfüles sem láthatja, hogy a tanulók a kertben játszanak, hiszen az óvoda kerítését bedeszkázták. Az iskolába nagy kalamajka alakult ki a rendőrök, biztonsági emberek és személyi testőrök jelenléte miatt. Ezt teljes mértékben kihasználva a konyhai bejáraton keresztül, egy zárt udvaron át vitték be a két fiút. A Bors úgy tudja, hogy Jolie valószínűsíthető, hogy a rejtőzködés miatt nem akarta a paparazzik figyelmét a gyerekekre fordítani, így nem kísérte el őket a magyarországi iskolában töltött első napjukra. Az iskolakezdés kora reggeli óráiban Angie magánszemélyzete közül néhány dadus és két testőr vitte be a gyerekeket. A testőrök közül Dean is feltűnt, a család egyik személyi testőre, de a becsöngetéssel megszűnt az aznapi, iskolához kapcsolódó feladata és elhagyta a területet. A Bors információi szerint egy másik testőr tartózkodott az épületben azért, hogy a gyerekek egy karcolásnyi sérülést se szenvedjenek el.

A kétéves ikrek, Knox és Vivienne még kicsik ahhoz, hogy iskolába járjanak, ezért míg Jolie gőzerővel forgat és beletemetkezik a munakába,addig a piciket a dadusok szórakoztatják a kibérelt budai luxusvillában. A házról jó minőségű légi felvételek is készültek, ahol jól látszik, hogy temérdek sátrat felvertek a kertben, amiben a gyerekek önfeledten játszadozhatnak. A házat meglepő, hogy nyugalom övezi.

A családot hat ember védi. Közülük hárman a legnagyobb védelmet tudják biztosítani a sztárpárnak, hiszen a brit hadsereg különleges alakulatához, az SAS-hez tartoztak korábban. Őket a legnagyobb mértékű fanatizmus jellemzi, ezért munkájukból adódóan bármiféle probléma nélkül képesek meghalni a védett személyért. A laikusnak fel sem tűnik, hogy magasan kvalifikált fegyveres erő tagjai, hiszen jól szituált, kedves és szimpatikus „átlagos” emberek.

A Bors úgy tudja, amint Brad Pitt befejezi Moneyball című filmjének forgatását, csatlakozik hőn szeretett, népes pereputtyához.
Forrás: Bors/HirExtra