Fideszesek a Fidesz ellen

Hajdúsámsoni fideszesek petíciót adnak át Orbán Viktornak azzal a céllal, hogy a kormánypárt vonja meg a bizalmát Máthé Attilától, a Fidesz hajdúsámsoni polgármesterjelöltjétől. Máthé Attilát kérdeztük az ügy kapcsán.

Értesült arról, hogy a hajdúsámsoni fideszesek petíciót nyújtanak be ön ellen azzal a céllal, hogy a kormánypárt vonja meg a bizalmát és ne jelölje polgármesternek?

N y i l a t k o z a t
A Pinkovai Elek és Varga Andrea rágalmazása alaptalan és felháborító, ezért Pinkovai Elek önkormányzati képviselő ellen hivatalos személy megrágal-mazása miatt feljelentést tettem a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészségen, melyben tudomásom szerint a nyomozást elrendelték.
Pinkovai Elek azóta próbál besározni amióta kiderült, hogy a Fidesz Hajdúsámsoni Alapszervezet nem tartja arra méltónak, hogy képviselőként indítsa a 2010-es önkormányzati választásokon.
Megjegyezni kívánom, hogy tudtommal Pinkovai Elek és Varga Andrea között szintén bírósági per folyik, ahol állítólag Pinkovai úr 9 milliót követel Varga Andreától.

Hajdúsámson, 2010.09.27. Tisztelettel:
Máthé Attila Gyula
Igen, olvastam az újságban. Rögtön az elején felmerül egy érdekes kérdés. Mitől biztos, hogy Hajdúsámsonban fideszes valaki?

Számtalan névtelen levelet kaptunk az elmúlt időszakban, valamint a megyeházán is próbálkoztak már lejáratni engem, hajdúsámsoni fideszesek címszó alatt.

Múlt hét pénteken felhívott a Népszabadság egyik szerkesztője, ő értesített engem arról, hogy egy Varga Andrea nevű hölgy, illetve Pinkovai Elek képviselő, egy petíciót kívánnak átnyújtani Orbán Viktornak .

Annyit tudok mondani az ügy kapcsán, hogy Pinkovai Elek engem nyíltan rágalmazott, amiért  feljelentettem a Hajdú-Bihar megyei Főügyészségen. A nyomozás folyamatban van.

Varga Andreával ezelőtt semmiféle hasonló konfliktusunk nem volt, viszont a mostani kijelentései után őt is feljelentem, mert a rágalmak alaptalanok.

Pinkovai képviselő motivációjával tisztában vagyok, az elmúlt négy év munkája alapján nem lehetett újra fideszes képviselőjelölt, ezért ő bosszút akar állni.

Varga Andreát ismeri?

Igen, természetesen, hiszen nagyon kis falu a miénk, itt mindenki ismer mindenkit. Annyit tudok róla elmondani, hogy többgyermekes családanya.

Mi lehet az oka annak, hogy Varga Andrea ön ellen fordult?

Nyilvánvalóan Pinkovai Elek hazugságait elhitte, miszerint én pénzt kérnék az egészségház céljára megvételre kínált lakás árából. Nekem ehhez semmi, közöm, én ilyet nem mondtam.

Pinkovai visszaélt a nevemmel, titulusommal és meg is rágalmazott.
Itt a napnál világosabb, hogy egészen egyszerűen egy bosszúhadjáratról van szó.