MSZP logót csempésztek a független jelölt plakátjára

Egy MSZP logót, illetve "MSZP, Gyurcsány Ferenc ajánlásával" feliratot tartalmazó lapocskát ragasztottak Budakeszi független polgármesterjelöltjének összes közterületi plakátjára.

Menczinger Tibor független polgármesterjelölt pénteken az MTI-nek elmondta: körülbelül 50, a Budakeszi érdekében pártoktól független összefogásra buzdító plakátját szerdáról csütörtökre virradó éjjel rongálták meg ismeretlenek. Valamennyi táblára egy-egy, körülbelül 20-szor 30 centiméteres lapocskát ragasztottak, melytől a plakát mondandója vesztette, külleme elcsúfult. A matricák egyik sarkában az MSZP logója látható, a másik oldalán pedig az a felirat, hogy "MSZP, Gyurcsány Ferenc ajánlásával".

A polgármesterjelölt hozzátette: megkérdezte a budakeszi MSZP-seket, hogy van-e közük a rongáláshoz, de ők elhatárolódtak a történtektől, sőt a helyi választási bizottsághoz fordultak. Ugyanezt tette Menczinger Tibor, aki rendőrségi feljelentéssel is élt a rongálók kilétének felfedése érdekében.

A Pest megyei városban rajta kívül még ketten szálltak ringbe a polgármesteri székért: Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia (Fidesz-KDNP) és Szél Bernadett (LMP).
Forrás: MTI