Beckham szalonban kúráltatta magát

David Beckham megérezve a szabadság kellemes ízét - ahogy lelépett a felesége - azon nyomban egy thaiföldi asszonyhoz sietett.

Victoria egy időre magára hagyta az LA Galaxy angol labdarúgóját, aki nem bírta tovább testi örömök nélkül. Ezért azon nyomban el is zarándokolt a Los Angeles-i Venice Beach egyik masszázsszalonjába, ahol fájós hátát próbálta rendbe hozatni.

A várt örömöket pedig egy ősz hajú hölgytől kapta meg a sztárfocistának. Azonban azt mondják, hogy az igazi thai masszázs nem a szexről, sokkal inkább a csontok és izmok alapos megdolgozásáról szól. Victoria talán meg tudja majd bocsátani férjének a kis kitérőt, hiszen a szalonban dolgozó legjobb és legtapasztaltabb masszőrök már igazán megették kenyerük javát, a hölgyek legfiatalabbika is elmúlt már ötven.

A három gyermekes apának komoly kínzásokat kellett átélnie, ugyanis Beckhamet előbb a földre fektette az öregasszony, aztán mezítláb többször is végiggyalogolt a hátán, majd a végtagjait vette kezelésbe, szinte kegyetlen módon meghajlítgatva azokat.

De mindez kellemes lehetett a labdarúgó lelkének, sőt testének is, mivel a röpke egyórás kínzásért 40 dollárt, azaz 8600 forintot fizetett, és csaknem ugyanennyi borravalót is adott az öreghölgynek.
Forrás: Bors/HirExtra