Axl Rose notorius késő

Igencsak próbára tette az ír rajongókat az Axl Rose énekes vezetésével színpadra lépő Guns N'Roses rockegyüttes, amely másfél órás késéssel jelent meg, majd miután megdobálták őket, magára hagyták a közönséget.

Az ír koncertszervezők elmondásuk szerint mindent megtettek, hogy időben színpadra könyörögjék a bandát, amely végül közel 90 perces késéssel volt csak hajlandó kimenni. A színpadon állva a második számnál Axl Rose - aki az eredeti felállásból egyedüliként maradt meg - megkérte a közönség tagjait, hogy ne dobálják műanyag palackokkal, mert ellenkező esetben levonul a zenészekkel.

A banda még 22 percig próbálkozott, de a palackeső nem enyhült, így végül tényleg elhagyták a színpadot. Később visszamentek, és mintegy 90 percig szórakoztatták a rajongókat, akik közül addigra már sokan távoztak.

A koncertszervezők elismerték, az énekes híres arról, hogy jelentős késéssel lép színpadra. Legutóbb a brit rajongókat várakoztatta meg a readingi fesztiválon. Ugyanakkor kiemelték, egy előadó sem érdemli meg, hogy céltáblaként megdobálják.
Forrás: MTI