Amire kíváncsiak vagyunk?

Tudják ki Rusz Éva? Ha nem, megadjuk a választ. Ő az a nő, aki Benkő Dániel kegyeit kereste de nem találta, így Delhusa Gjont szúrta ki magának.

Éva nem hagyja magát, egy igazi „ragadozóhoz” méltóan. Bár férje öngyilkos lett és több férfi elhagyta már, a nő mégis úgy döntött, hogy ad egy esélyt magának a szerelemben. Mi több, a celebvilágban. Az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában nem kedvezett neki Cupido, viszont Gjonnál sikerre számít.

– Azt hittem, anno megtettem mindent, hogy Benkő belém szeressen. Így visszagondolva már tudom, hogy mégsem voltam kellően elszánt. Nem úgy, mint most. Szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül. Mindig is csíptem, úgyhogy mondhatom, nagy szerencse, hogy a közelébe férkőzhetek, ha ő is úgy akarja. Remélem, beválaszt a műsorba, és akkor foggal-körömmel küzdhetek érte! Tudom, hogy vár rám a szerelem, ezért nem adom fel. Ez éltet! – közölte ellentmondást nem tűrően a szerelemre éhes asszony.

– Megnyerő az egyéniségem, arról nem is beszélve, hogy milyen szenvedélyes és érzéki vagyok. Szerintem le tudnám venni a lábáról. Delhusa tisztában van vele, kivel van dolga, ám nem zavarja, hogy Évának korábban Benkőre fájt a foga, semmilyen fenntartásai nincsenek a hölggyel kapcsolatban.

A hölgy nem csak szép, de szerény is. Hajrá hát.

Forrás: Blikk/HirExtra