Hajdú Péter párja hazajöhetett a kórházból

Már harmadszorra volt vaklárma, azzal kapcsolatban, hogy Hajdúéknál megindul a szülés. Tegnap várták a D betűs trónörököst, viszont az ifjú Hajdú még nem kívánt távozni anyukája pocakjából.

A jóslófájások Sarka Katánál nem először jelentkeztek, mert már múlt héten is ugrasztotta a szülőket ifjú D. Katát hétfőre írta ki az orvos, így nem csoda, hogy hihetetlen izgalommal várják a picit, hogy végre kibújjon. De neki valahogy tágasabb benn, mint kinn.

– Nem mondhatnám stresszmentesnek az utóbbi napokat – vallotta be a Borsnak Péter.

– Katánál már több alkalommal is jelentkeztek a fájások, és hiába szaladtunk orvosunkhoz, dr. Somos Péterhez, nem indult meg a szülés. Felkészültünk a baba érkezésére, már mindene megvan, a babakocsitól a ruhákig – aki munkája mellett nagyon izgatott már a baba érkezésétől.

– Egy hét múlva indul a Frizbi, rengeteg munkám van, amit nem tudok elhalasztani. Huszonnégy óra alatt negyvennyolcat vagyok készültségben, de ahogy ezt mondani szokták, ez édes teher. Nagyon várjuk a kisfiamat, akinek a nevét még nem szeretnénk elárulni, annyit mondhatok csak el, hogy H.D. lesz a monogramja – mesélte el Hajdú a kicsiről, aki akármikor világra jöhet. Az sem kizárt, hogy éppen most.

Forrás: Bors/HirExtra