Csősz Boginak új barátja van

Csősz Boginak, az esküvőjére készülődő modell-színésznő török származású párja mellé egy magyar társat is beszerzett magának.

A legújabb „szerelmét” Bátornak hívják, aki nem más, mint egy díjnyertes családból származó négy hónapos vizslakölyök. A kutyus mindenhova követi pártfogóját, legyen szó Magyarországról, Törökországról vagy éppen a gazdája szülőföldjéről, a szép Erdély honról.

- Mindenképpen szerettem volna valamit, ami szorosan kapcsolódik a magyarsághoz, hisz amióta külföldön élek, kevés a kapcsolatom a nyelvvel és az országgal is. Így esett a választásom erre a vizslakölyökre, akihez szigorúan magyarul beszélünk. Még a törököket is magyarul tanítgatom, hogy tudjanak a kutyához szólni, aki csak ezen a nyelven érti meg a parancsokat. Annyira kellett, hogy valakihez mindennap magyarul szólhassak! Alig használom az anyanyelvemet, havonta csak párszor beszélek anyukámmal vagy a barátaimmal.

Mindenhová viszem magammal a kutyust, velem utazik a repülőn is, ez volt a második útja. Jól viselte, nem nyüszített. Nevével ellentétben még félénk, a vízbe alig bírom becsalogatni. Egyszer már megszökött, kiásta magát a kertből, de szerencsére megtaláltuk a környéken – mesélt lelkesen új barátjáról Bogi.

Forrás: Blikk/HirExtra