Bencsik Tamara beveti bájait

Bencsik Tamara igazán nem takargatja magát az utóbbi időben, gyakorlatilag nincs olyan parti, ahol nem sokat láttató ruhában jelenne meg. Az énekeslány nem is tagadja, hogy a siker érdekében bizony a bájait is hajlandó beveti.

Bencsik Tamara merész, bevállalós öltözködésének köszönhetően az utóbbi időben bárhol is jelenjen meg, azonnal a fotósok kereszttüzébe kerül. Nem volt ez másként a Sugarbird legújabb kollekciójának divatbemutatóján sem, ahol az énekes lány a saját maga tervezte, mélyen dekoltált ruhájában lejtett a kifutón.

– Az általam tervezett ruhámat mutattam be, minden apró ötlet az én agyamból pattant ki: szeretem a nőiesebb vonalat, amit csak jobban megerősít a mély dekoltázs, a láncok, és a válltömések alkalmazása – kezdte Tamara. – Az első lemezborítóm pikáns fényképei, és a Playboy fotózás óta sokkal magabiztosabb vagyok, merész ruhákat is gyakrabban veszek fel. Nemcsak társasági eseményekre, hanem a hétköznapokon is nőiesen öltözöm, szinte még a boltba is magas sarkúban megyek, számomra az egy kötelező darab, annyira imádom.

Büszke vagyok a testemre, a természetes adottságaimra, de ez nem azt jelenti, hogy egyszer nem fekszem kés alá. Így sem vagyok megelégedve magammal, nagyon sok mindent szeretnék még változtatni – magyarázta a megalány, aki szerint karrierjének sem árt, ha bevállalós ruhákban mutatkozik.

– Nem tartok attól, hogy az öltözködésem miatt az énekesnői mivoltom háttérbe szorulna. Sőt, úgy érzem, hogy a kettő erősíti egymást. Hiszen mennyivel jobb egy olyan énekesnőt hallgatni a színpadon, aki viszonylag jól néz ki?

Forrás: Bors