Bódi Sylvi tanítja a szakmáját

A fekete bögyös két éve lett tanítónő. Fiatal lányoknak mutatja meg, hogy hogyan is lehet valaki címlaplány.

Sok lány álma, hogy lássa magát a címlapokon mosolyogni.

Bevallom, én is ilyen lány voltam – mesélte Bódi Sylvi. – Mindamellett, hogy elméletet is tartok és személyes tapasztalataimat is megosztom a diákokkal, gyakorlati órákon, szakemberek bevonásával tanulhatják meg a modellszakma fortélyait a lányok – magyarázza a modell– Hosszú órákon át, egyesével tanítom meg az összes mozdulatot, s azt is, mire kell figyelniük egy-egy póznál, mi az előnyös, mi az előnytelen az alkatukhoz.

Ugyanez igaz a sminkre, a ruhákra, s természetesen a bikinire, fehérneműre is. A kurzus végén ráadásul mindenki kap egy profi portfóliót, amelyet Nánási Pál készít el, s igyekszünk mindenkinek lehetőséget adni arra is, hogy munkához is jusson. Imádom ezt csinálni! – lelkesen mosolygott, és a fiatal tanoncok lábait igazgatta, vagy éppen a testükön mutatta meg azokat a pontokat, ahol domborítani kell, vagy éppen be kell húzni a tökéletes hatás elérése érdekében.

A modelliskolában tizennégy éves koruktól tanulnak a lányok, Sylvi szerint ebben nincs semmi kivetnivaló.

– Én is tizenhárom évesen kezdtem a szakmát, s magam sem hittem, hogy bő tizenöt évvel később még mindig ezzel foglalkozom majd. Most már úgy is, hogy másoknak tanítom azt, amit én tudok – mesélte a tanítónő.

Forrás: Bors/HirExtra