Fütyi és pénz

Edit asszony, vagyis Benkő Dániel feleségkereső műsorában feltűnt "szexnagyi" a TV2 stúdiójában kacérkodott. Úgy látszik, a nézők vevők a fehérmájú hölgyre, ugyanis a csatornaváltás nem vette kedvüket: jó nekik itt is, ott is.

Edit asszony tud valamit: nyíltan beszélt szexuális titkairól, persze nem felejtett el könnyet csalni a stúdióban és a televízió képernyői előtt ülő fáradt emberek szemébe. Mi is könnyeztünk a műsoron. Vagy az nem az a műsor volt?

– Évek óta segélyekből élünk, hiszen a kislányom lisztérzékeny lett, s az orvos tanácsára éjjel-nappal vele kell lennem – mesélte Edit elcsukló hangon, könnyei közepette.

– A volt férjem is velünk él, kőműves, és alkoholista is, azt meg nem akarom, hogy hajléktalan legyen. A munkából a kocsmába megy, majd haza. Külön szobája van – tette hozzá, majd Hajdú kérésére azt is elárulta, jelenleg sincs egyedül. Ezt persze gondoltuk.

– A szexre mindenkinek szüksége van, nekem van egy partnerem erre. Harmincnégy éves, én pedig – ez sem titok – negyvenhét vagyok – mesélte.

Edit azt is elárulta, hogy megszokta a médiát, mivel nagyon megszokta a szereplést, illetve úgy érzi, hogy az emberek szeretik őt.

Drága Edit! Téged sokan szeretnek, és te is sokakat szeretsz, ez persze nem félsz kimutatni: a médiának ez kell. Pénz is, fütyi is lesz.

Hajdú kérdésére azt is elárulta a hölgy, hogy több mint kétszáz férfi fordult meg élete során az ágyában. A műsorvezető kapott az alkalmon: a műsor nézői közül keresi majd meg Edit álmainak pasiját, aki a hölgy elmondása szerint harmincöt és hatvanhárom év közötti, romantikus, néha közönséges, s ízig-vérig férfi legyen. Legyen Ön a kétszázegyedik!

Forrás: Bors/HirExtra