Karrierje érdekében szakított barátnőjével a Csillag Születik sztárja

Mindent kockára tett karrierje érdekében Horváth Tamás, a Csillag Születik sztárja. Az énekes szakított barátnőjével, vidékről Budapestre költözött és zenekart alapított - írta a Blikk.

Két és fél év után szakított barátnőjével Horváth Tamás, aki a jövője érdekében áldozta fel kapcsolatát. "Így alakult, nehéz döntés volt. Most a karrierem az első, minden más csak utána jön. Egyedül vagyok, de most élvezem" - mondta a sztár a Blikknek.

A zenekaralapításról a következőket mondta: "Mindig is ez volt az álmom. Egy szóló ember nem tud annyit nyújtani, mint egy zenekar. Most lett meg a végleges felállás, hárman vagyunk. Van egy dobos, egy basszusgitáros, én pedig gitározom és énekelek. A dalok már készen vannak, próbálunk ezerrel, mert nemsokára leforgatjuk az elsők klipünket. Szerintem gyorsan meglesz a lemez is, mert csak fel kell énekelni."

A vidékről frissen a fővárosba költözött énekes egyelőre élvezi Budapestet, bár "bele kell jönnöm a takarításba, mert eddig még nem vezettem háztartást. Gyakran eltévedek, de élvezem a nyüzsgést, ami itt van" - árulta el a sztár a Blikknek.

Forrás: Blikk