Terminátor kitüntette Rambo-t

Életműdíjban részesítette Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallonét a négynapos Arnold Sports elnevezésű rendezvényen a minap.

A két színész a pletykák szerint évtizedekig rossz viszonyban volt egymással, s ezt nem is titkolták. Ehhez képest ezúttal együtt mosolyogtak, kezet fogtak a fesztiválon, és Stallone kapta meg az idén az úgynevezett életműdíjat. "Óriási felhajtás előzte meg Arnold Schwarzenegger érkezését" – mesélte a Blikknek egy olvasó, aki mivel fotót is mellékelt "szenzácóijához", állítólag tízezer forinttal gazdagodott.

Schwarzi azzal indokolta a döntést, hogy Sly a filmjei, és sportos életmódja által reflektorfénybe helyezte az edzőtermi sportok fontosságát, izmos, sportos fizikumával pedig hozzájárult a testépítés népszerűsítéséhez.

Életútját követendő példaként emelték ki, a Rocky és a Rambo sorozattal pedig azt is megmutatta, hogy a legegyszerűbb körülmények között élők is folytathatnak sportos életmódot.

A régi rossz viszonynak most nyomát sem lehetett látni, a színészsztárok úgy beszélgettek egymással, mint két régi jó barát.