Rob, a magányos vámpír

Robert Pattinson napjaink üdvöskéje egyre magányosabban érzi magát, mióta befutott, mint a Twilight-saga szerelmes vámpírfiúja, Edward Cullen.

A színész néhány évvel ezelőtt szinte ismeretlennek számított a filmiparban. Mára már változott a helyzet, ugyanis mostanában két kézzel kapnak utána a rendezők. Lányok milliói rajonganak érte, azonban a hirtelen siker rejtőzködésre kényszeríti, szinte alig mer kimenni már az utcára, hiszen a globális sztárság árnyoldala, hogy mindenki felismeri, így nem tud feltűnés nélkül a tömegben elvegyülni. A vegetáriánus vámpírt megformáló brit színész elárulta, hogy csak lezárt biztonsági őrökkel védett forgatási helyszíneken tud pihenni, máshol ugyanis nem érzi magát biztonságban, éppen ezért már társaságba sem jár.

„Mindig is egy kicsit visszahúzódóbb voltam, szóval nincs nagy különbség a mostani és a régi énem között. – nyilatkozta Rob - Mindig jobban éreztem magam a forgatásokon, mint kint az életben. De most még nyugodtabb nekem itt bent, mint interjúkat adni és olyanokkal beszélgetni, akiket nem is ismerek.”
Forrás: twilightmovie.lapunk.hu