Bódi Guszti: megcsaltam a feleségemet!

Bódi Guszti(51) a roma mulatós koronázatlan királya nem titkolja többé a nyilvánosság előtt: megcsalta feleségét. Egy röpke húszperces légyottról van szó csupán, felesége Margó(48) szó nélkül megbocsátott neki.

Mindeki a hosszú házasság titkát firtatja. Bódi Guszti és Bódi Margó kereken 35 éve alkotnak egy párt. Ők sosem voltak a mézes-mázos rózsaszín ködben lebegő ál-szerelmes pár, sőt. Guszti nyíltan bevállalta, hogy igen is volt már rá példa, hogy elcsábult, és megcsalta párját.

Margó ebből nem csinált problémát, elmondása szerint nem érdekli, hiszen egy pár perces baleset nem befolyásolja az ő házasságukat és felépített életüket.

- Ezért nem fogok balhézni. - kezdi Margó. - Én tradícionális roma hagyományok szerint élek, amely szerint a férfi mindig tisztább, mint a nő. Ha a feleség csalja meg a férjét, akkor bemocskolódik és nem való feleségnek. Ellenben, ha a férfi teszi meg ugyanezt, nem ő lesz mocskos, hanem az a nő akivel félrelépett. Egy csalfa feleség nem érdemli meg a tiszta férjét. - fejtette ki Margó

- Az a nő nem is tudom hogyan tud tükörbe nézni, akit bemocskol egy férfi. Ráadásul a feleségek elvárják férjeiktől, hogy hatvan éven keresztül csak velük legyenek, ne menjenek félre. Ez hülyeség. Mindekinek a barátja/párja félrelép, mert a vadászösztön minden hímneműben munkálkodik, akár tetszik akár nem, ezt el kell fogadni. Nyilván engem is bántott és fájt, hogy megcsalt a Bódi, de nem csináltam belőle nagy ügyet, nem foglalkozom vele. Megkívánt egy sütit, és akkor mi van? - magyarázta Bódi Margó, aki hozzátette, hogy nem akar tudni az esetleges többi alkalomról, mikor Guszti "bemocskolt" valakit.

- Ki megy, megszopassa a nőt és kész! Le van zárva a téma! - fejette ki Margó a véleményét.

A Bódi család életében nem ez az egyetlen hír ami érdeklődést váltott ki. Augusztus végén Amsterdamban lépnek fel egy magánszemély meghívására, ahol száz "nagykutya" üzletember előtt fognak fellépni. Többek között olyan világsztárral együtt, mint Robbie Williams.

Margó elmondta, hogy húsvétkor fogják írásos formában is hivatlossá tenni a nagyszabású bulit, és elsőkézből fog informálni minket.