Van még Magyarországon zenei "tehetség"?

Az X-faktor és a Megasztár zenei tehetségkutató műsör ötödik szériája szinte egyszerre rajtol, de nem biztos, hogy maradt akár egy tehetséges is Magyarországon, akit érdemes felfedezni.

Megasztárok sorozata, Csillag születik, és egyéb tehetségkutatók gyűjtötték csokorba a magyar zenei élet lappangó tehetségeit - akiknek sikerült többek közt olyan csillagokat felmutatniuk, mint Rúzsa Magdi, akinek tehetségét az eurovíziós dalfesztiválon is elismerték. Azonban nem biztos, hogy maradt még folyamatosan szántott a magyar ugaron olyan tehetség, akit érdemes még felfedezni - egyszerre két műsorral.
Ráadásul a Megasztár újabb része rögtön nyolcezer jelentkezőt gyűjtött be, akiket szerződés kötelez, hogy egy évig nem vehetnek részt más hasonló műsorban - így jó kérdés, kik lehetnek majd az X-faktorban?

– Több mint tizenkétezren jelentkeztek a Megasztár felhívására, és bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, a négynapos meghallgatásokon nyolcezer ember jelent meg a Millenáris Teátrumban – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. – Nem véletlen, hogy ilyen korán kezdtük el a meghallgatásokat. Az volt a célunk, hogy mihamarabb magunk mellett tudhassuk a tehetségeket – árulta el Koltay.
Forrás: Bors/HirExtra