Férfiak! Szabó Erika facér!

Szabó Erika és párja Salinger Richárd szakítottak egymással: de miért váltak el egymástól a fiatalok? A bulvársajtó egyelőre csak találgat.

Egyszer minden szerelemnek vége. Ez a közhelyesnek is ható közmondás most Szabó Erikát, a Barátok Közt egykori sztárját, és kedvesét, az író Salinger Richárdot találta meg. Az okok miértjéről egyelőre nem tudunk semmit, egyik fél sem kíván nyilatkozni.

Egyes források szerint a munka állt szerelmük közé, így nem maradt elegendő idő egymásra: jó kifogás mindig szükséges. Erika már nem tagja a népszerű televízió sorozatnak, így logikusan több időt tudna szentelni a magánéletnek. Természetesen ne legyünk gonoszak, a fiatal színésznő éjt nappallá téve dolgozik, színházi próbákra jár, és egy vidéki érdekeltségű rádió felkérésére is rábólintott.

Erika és kedvese immár nem egy pár, szakításukról csak ennyit lehet tudni. Mivel magánéletüket sohasem teregették ki a bulvársajtónak, így konkrét részletekkel most sem tudunk szolgálni. Egyet viszont megígérhetünk: ha bármilyen információt megtudunk a szakításukkal kapcsolatban, azonnal informáljuk Önöket.

Forrás: Storyonline