A Nagy Ő eltávozott

Molnár Anikó rejtélyesen külföldre távozott, ami legalább akkora hír, mintha nem tett volna ilyen dolgot. A cél egyszerű: egyedül lenni - netán egy újabb szeretővel. Miért kell ezt túlpörögni?

Ha Molnár Anikó nem jelentkezik, abból akkora csinnadrattát csinálnak a bulvárlapok, mintha újra megházasodna. Minden hiába: vannak olyan személyek - őket hívják Celebeknek - akikről ha nincs hír, az is hír. Anikó épp egyedül akar lenni, ezért külföldre távozott. Írt a munkahelyének és szüleinek. Melleinek hála nem rúgták ki állásából. A történet ennyi. A bulvársajtó mégis rákattant, a Bors például mindenkit fel lehetett:

– Mi visszavárjuk őt, azt ígérte, hogy néhány hét múlva hazatér – nyilatkozta a Borsnak a klub vezetője, Balogh Barnabás, Anikó egykori főnöke. A szőke kebelcsoda még a szüleit is arra kérte, hogy hagyják békén egy időre. – Csak annyit mondtam a lányomnak, ha megérkezik, küldjön egy képeslapot, tudjam, jól van. Ezt megtette, és innentől kezdve tiszteletben tartom, hogy nyugalmat szeretne. Nem tudjuk, mikor jön haza – mondta el Anikó édesapja, Molnár László, aki tegnap állította, ő sem tudja, hol van a lánya, még azt sem kötötte az orrára, melyik országba távozott. – Nincs itt semmi bűntény, a lányom egyszerűen csak nyugalomra vágyik. Szerintem Anikó azt üzenné mindenkinek, ne aggódjanak érte - tette hozzá.
Forrás: Bors/HirExtra