Berecz nem pánikolt

A helyezésével elégedett volt Berecz Anna, aki a 35. helyen végzett a vancouveri olimpia szerdai lesikló számában.

A magyar versenyző 13.67 másodperccel kapott ki a győztes amerikai Lindsey Vonntól, de szerinte azért sem sikerült jobban szerepelnie, mert kevés edzéslehetőség adódott.
"Eredetileg öt edzésünk lett volna, ehelyett csupán egyszer mehettünk le, ami mindenkinek gondot jelentett. Örülök, hogy ezek után sikerült célba érnem, a folytatásban már egyszerűbb lesz, és akkor talán az időmmel is elégedettebb lehetek, most ugyanis nem sikerült 7-10 másodpercen belülre kerülni az elsőhöz képest – kilenccel már a harminc közé lehetett jutni, kár, hogy ez nem sikerült" - nyilatkozta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján Berecz Anna, aki elárulta: nem pánikolt, pedig életében még nem ment ilyen nehéz pályán.

Ez utóbbiról mindent elárul, hogy a 45 indulóból 38 ért célba, s olyan világsztárok is hatalmasat buktak, mint a svéd Anja Pa:rson, aki műlesiklásban négy éve olimpiai bajnok volt, lesiklásban pedig bronzérmes. A térdsérülést szenvedett romániai Miklós Editet mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Forrás: MTI