Vereség Szalonikiben, reménytelen helyzetben a Szeged

Négy másodperccel a vége előtt kapott góllal 27-26-os vereséget szenvedett a Pick Szeged a sereghajtó görög PAOK Szaloniki otthonában, így már csak matematikai esélye maradt a magyar csapatnak, hogy bejusson a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

Férfi BL, A csoport, 7. forduló:
PAOK Szaloniki (görög) - Pick Szeged 27-26 (17-17)

Jobban kezdtek az eddig pont nélküli hazaiak, és a 17. percben, 10-7-es vezetésüknél időt kért a Szeged. Gyoran jött az egyenlítés, és ettől kezdve fej fej mellett haladtak a csapatok.
A hajrában két góllal ellépett a Szaloniki, de még egalizáltak a vendégek, azonban 4 másodperccel a vége előtt kapott gól megpecsételte a Szeged sorsát.
A Tisza-partiak legközelebb február 20-án, a Csehov otthonában játszanak, és most már bravúr kell a még továbbjutást érő negyedik hely eléréséhez.
A másik magyar BL-érdekelt, az MKB Veszprém vezeti csoportját, és legközelebb szombaton lép pályára, amikor is fogadja a francia Chambéryt.

A csoport, állás:

1. Montpellier (francia) 10 pont/6 mérkőzés, 2. Valladolid (spanyol) 9/6, 3. Csehovszki Medvegyi (orosz) 8/6, 4. Constanta (román) 6/6, 5. Pick Szeged 3/7, 6. PAOK Szaloniki (görög) 2/7

A csoportból az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.
Forrás: MTI