Mesterházy Attila buzgó mozgalma

Mesterházy Attila mozgalmat indít. A Facebook-on keresztül arra buzdít, a felhasználók küldjék el neki, mi az, amit Orbán Viktor kifelejtett pénteki országértékelő beszédéből. Buzgalmának oka különben érthető: fő ellenfele már előrébb jár nála a virtuális voksvadászatban.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton - miként a választmány utáni sajtótájékoztatóján is jelezte - saját facebookos oldalára újabb videoüzenetet töltött fel. Ebben Mesterházy Attila - ismét magyar zászló előtt állva - leszögezi: Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből egyértelműen kiderült, hogy programja egyszerű, "ő akarja kormányozni az országot".

Szerinte teljesen felesleges volt a Fidesz-elnök korábbi felhívása, mert egyetlen egy konkrétum sem hangzott el a beszédében, ezért - jelzi - mozgalmat indít, amelyben azt kéri, küldjék el neki, mi az, ami mégis kimaradt a beszédből.

Mesterházy Attila az első, szerdai, a YouTube-ra feltöltött videoüzenetében őszinte beszédet kért Orbán Viktortól az országértékelő beszédében; és tett egy-két javaslatot is, mi ne maradjon ki belőle.

Korábban a Fidesz elnöke arra kérte saját, facebookos rajongóit, hogy tegyenek javaslatokat, mi kerüljön bele beszédébe.