Ez van, ha Obelix megőrül

Gerard Depardieu bekattant, és szétvert egy gépkocsit. Mindezt egy párizsi swingerklub előtt, majd, mint aki jól végezte dolgát, tovább állt.

Gerard Depardieu szabályszerűen bekattant. Hogy miért, az valószínűleg számára is rejtély, de annyi bizonyos, hogy lobbanékonysága semmit sem változott az évek múltával. A színész nemes egyszerűséggel szétvert egy autót, a tulajnak pedig taxit kellett hívnia, ugyanis az autója romokban hevert. Ez van, ha "Obelix" megőrül…

Az eset a neves Orsay múzeum közelében történt, egy párcserés klub biztonsági őre látta az esetet: ő informálta az autó tulaját a történtekről. „Egyszer csak nekirontott az autónak, betörte az összes ablakát, kirángatta az ajtókat is a helyéről, úgy viselkedett, mint aki megőrült!” - tudatta egy francia lappal a szemtanú.

Miután „Obelix” hátrahagyta a „katasztrófa sújtotta” járművet, vészesen kacskázó léptekkel elindult a szomszédos szállodába, mintha mi sem történt volna. A tulaj feljelentést tett a rendőrségen Depardieu ellen, akit egy későbbi alkalommal idéznek be a bíróságra, az üggyel kapcsolatban.

De Asterix eközben mit csinált? Örök rejtély marad…

Forrás: Blikk/HirExtra