Vicc vagy komoly?

Robbie Williams egy ausztrál rádió élő adásában kérte meg színésznő barátnője, Ayda Field kezét, igencsak meglepve ezzel a hallgatókat. Később kiderült, az énekes nem gondolta komolyan a spontán eljegyzést. Esetleg mégis. Ami biztos, retteg attól, hogy ismét drogfüggő lesz.

A híresség épp a 2DayFM adó Kyle and Jackie O című műsorában népszerűsítette új albumát, a Reality Killed the Video Star című lemezt. A rádióba barátnője is elkísérte. A show alatt Jackie Henderson, a műsorvezetők egyike azzal fordult a zenészhez, hogy Sydneyben bizony már sok híresség jelentette be eljegyzését. Williams erre Fieldhez fordult és azt kérdezte: „Van, akihez hozzámennél?” - Ez annyira béna - válaszolta a színésznő.

Williams erre komolyabb hangnemre váltott, és újra megkérdezte, hogy Field hozzámenne-e. A zenész 30 éves barátnője kis gondolkodási szünet után, de igent mondott. Az adás után pár órával azonban kiderült: Robbie Williams nem gondolta komolyan a lánykérést. Robbie ugyanis másnap cáfolta, hogy komolyan gondolta lánykérését. Williams internetes honlapján azt írta: „hé mindenki, nem vagyunk eljegyezve. Rob.”

Ugyanakkor a popsztár édesanyja megerősítette a BBC-nek, hogy fia megkérte barátnője, kezét. Tehát mármost vagy tényleg van eljegyzés vagy a mamának nem mondták meg, hogy csak vicc volt az egész. Az viszont biztos, hogy 35 éves Williams és barátnője már eldöntötték, hogy családot szeretnének alapítani. Kapcsolatukról az énekes elárulta, hogy a neveket is kiválasztották leendő gyerekeik számára: Sonny, ha fiú, és Sunny, ha lány.

Újra vissza a pokolba

A rendezett magánélet ellenére Robbie nem titkolja, hogy fél attól: visszaesik kábítószer-függőségébe, ezért egyelőre nem akar turnéra indulni. A sztár, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti új albumát, legutóbbi turnéját okolta azért, hogy végül elvonókúrára kényszerült, és három évre eltűnt a zenei életből. Ezalatt az idő alatt leginkább az UFO-k foglalkoztatták. - Nincs tervbe véve egy, a legutóbbihoz hasonló koncertsorozat. Tudom, mit tesz velem, hová juttat, melyik rehabilitációs intézetben kötök ki. Lesz még turném, de nem a közeljövőben - mondta újságíróknak Williams.

Mint fogalmazott, mindig kiszolgáltatott lesz a kábítószernek. - Olyan mechanizmus működik bennem, ami miatt nem a józan életet választom. A génjeimben van, hogy repülni akarok. Nem hiszem, hogy valaha megszabadulok ettől. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok - tárulkozott ki az énekes. - Az emberek előtt a stadionokban végtelen magasságokban szárnyalsz. Aztán visszamész a szállodaszobába, és azon veszed észre magad, hogy eltüntetted a minibár tartalmát, az internet meg nem azt csinálja, amit kéne. Nekem pedig elegem van már ebből – fogalmazott Robbie, aki idejének nagy részét Aydával Los Angelesi otthonában tölti és csak rövid időszakokra látogat haza Angliába édesanyjához.