Cher gyűlölte önmagát!

Cher a világ egyik legkedveltebb és legszexisebb énekesnője volt egykor. Kiskorában még is számos komplexussal és rigolyával küzdött - amikért főleg a családi állapota volt a hibás.

Megszokhattuk már, hogy majd minden sztárnak hánytatott, sanyarú gyermekkora volt, és ebből tört fel a csúcsok csúcsára. Cher sem volt más: fél indián anyja ötször házasodott, és nehéz anyagi körülmények közt éltek - ráadásul az apja kokainfüggő is lett. Chert fél-indián származása miatt sokszor csúfolták, ezért rondának is érezte magát. A család annyira súlyos helyzetbe került, hogy még nevelőotthonba is beadták, amit az énekesnő sosem bocsájtott meg az anyjának.

– Amint megtanultam beszélni, már énekeltem is. A dalok csak úgy jöttek belőlem, természetes volt számomra, hogy dúdolok, mindegy, hogy jó vagy rossz kedvem volt, ezzel mindenképpen kiadtam magamból az érzéseket. Táncolni is imádtam, mert azzal a szenvedély tört elő belőlem. Ilyenkor legalább egy kis időre nem azzal foglalkoztam, hogy mennyire csúnya és esetlen vagyok - emlékezett vissza Cher.