Labancz Lilla jelentősen megváltozott

A csinos színésznő a közelmúltban annyira megunta védjegyének számító platinaszőke haját, hogy fodrásza kezeire bízta magát.

Labancz Lilla megunta, hogy huszonhárom éve ugyanúgy néz ki. Az Álom.net szexi sztárja korábban már megszabadult hosszú hajtincseitől, most azonban még radikálisabb lépésre szánta el magát: barnára festette védjegyének számító platinaszőke haját.

„Annyira változtatni akartam, hogy teljesen rábíztam magam a fodrászomra. Csak akkor ijedtem meg, amikor ott ültem a tükör előtt, és megláttam magam. Ugyanis a festék feketének tűnt a fejemen” – mesélte nevetve Lilla, aki az ijedtség ellenére végül nagyon elégedett lett a végeredménnyel, és nem is áll szándékában újra szőkének lenni.

A színésznő jövőre kezd bele Boszorkányok című új filmjének forgatásába, melynek társalkotói még nem tudják, hogy Lilla barna lett. „Természetesen, ha a szerepem úgy kívánja, újra szőke leszek, de amúgy nem szeretném visszafestetni a hajamat, hiszen nem csak én vagyok elégedett, hanem a családomnak és a barátaimnak is nagyon tetszem barnán” – árulta el Lilla, majd nem mellékesen hozzátette, hogy nem csak új hajának örül: megjelent DVD-n az Álom.net című film, amelyben főszereplőként debütált.