Bódi Gusztiéknál áll a bál

Bódiéknál nagy volt a felhördülés, amikor a családfő megmakacsolta magát, és annak ellenére lépett színpadra, hogy sem a család, sem orvosai nem akarták.

Guszti nemrég szívinfarktuson esett át. Felesége, Margó és zenész fiai is kérték, hogy ne vállaljon fellépéseket. Az orvosok szintén azt ajánlották az énekesnek, hogy pár hónapig mindenképpen pihenjen és lábadozzon. Guszti azonban hajthatatlan volt, és arra hivatkozva, hogy mindent megadhasson a családjának, mégis vállalta a kockázatokat.

„Apa nem egyszerű eset. Ha valamit a fejébe vesz, abból nem enged, annak úgy kell lennie – mondta a fia, Csaba. – Nagyon aggódunk érte, mert úgy tesz, mintha nem is lett volna semmi baja, pedig egy hónappal ezelőtt még az intenzíven feküdt. Egy hete engedték ki a nógrádgárdonyi szívszanatóriumból azzal a feltétellel, hogy továbbra is pihenjen, és szépen fokozatosan térjen vissza a korábbi életviteléhez. Apu viszont már most fejest akar ugrani a mély vízbe! Nem érti meg, hogy az ő helyzetében még ez is veszélyes! Eleinte szépen kértük, felejtse el a fellépéseket, ám kérésünk süket fülekre talált. Muszáj volt erőteljesebben szólnunk, és jöttek a veszekedések” – mondta el a Blikknek Bódi Guszti fia, Csaba.

Körülbelül egy hónapja szállították az énekest kórházba, és azonnal megműtötték. Ennek ellenére nem hajlandó megfogadni az utasításokat.

„Nálunk nem szokás vitatkozni, egyáltalán nem jellemző ránk, ez egy kivételes alkalom. Bosszant, hogy apám nem hallgat anyámra sem, még a sírás sem hatja meg. Azzal érvelt, hogy ő nem lehet beteg, mert ő a családfő, neki kell biztosítania az anyagi jólétet, ezért nem feküdhet. Nem tudtunk mit csinálni, belementünk, hogy fellépjen, és csak reménykedtünk, hogy nem lesz szükség a mentőkre” – folytatta Csaba.

Nem hallgat családtagjaira Bódi, pedig az ő lélekjelenlétüknek köszönheti életét. Pedig lehet, hogy jobban tenné, de hát Guszti már csak ilyen. Hajtja a vére.
Forrás: HírExtra/Blikk