Meggyes Tamást támogató tüntetés

Esztergom városgazdálkodási cégének vezérigazgatója körlevélben hívta fel a önkormányzati vállalat vezetőségét és munkatársait, hogy a lehető legtöbben vegyenek részt a Meggyes Tamás polgármestert (Fidesz) támogató tüntetésen - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a szeretgom.hu portál vezetője.

"Az információt osszátok meg munkatársaitokkal is annak érdekében, hogy minél többen ott legyünk a téren! Minden cégvezető és a lehető legtöbb munkatárs részvételére számítok! ... Balogh Zoltán vezérigazgató, Strigonium Zrt." - zárta levelét a tizenkét tagvállalatot tömörítő holdig első embere. A dokumentumot egy felhasználó juttatta el a magát esztergomi polgári portálként meghatározó internetes oldalhoz.

Az MTI-birtokába került szórólap felhívása szerint a város védelme érdekében ki kell állni Meggyes Tamás polgármester és a városvezetés munkája mellett és az MSZP-től kell megvédeni Esztergomot.

Balogh Zoltán tüntetésre felhívó levelének nyilvánosságra kerülése után közleményt juttatott el a portálhoz, amelyben nem tagadta, hogy a Strigonium Zrt. vezérigazgatójaként beosztottait és alkalmazottait hívta fel egy politikai szimpátiatüntetésen való részvételre.

A vezérigazgató véleménye szerint a dokumentum egy szűk körnek elküldött levél, amely nem több száz kolléga számára jelent kötelező érvényű elvárást. Balogh Zoltán kijelentette, hogy Meggyes Tamás polgármester évtizede a barátja, ezért áll ki mellette.
Forrás: MTI