A magyar lányt a Született feleségekbe hívták

Obermayer Doriszt, egy budapesti lányt meghívták a Született feleségekbe szerepelni.

Dorisz akár világsztár is lehetett volna. Los Angelesben nyaralt, mikor egy jólszituált úriember leszólította Beverly hills utcáin. A magyar lány, először azt hitte, csak el akarja csábítani a fejét, mikor elmondta szerepelhetne a Született feleségek című sorozatban.

A férfinek végül csupán egy email címet adott, majd faképnél hagyta. Nem sokkal hazatérése után kapott egy emailt, melyben Akon (az R’N’B sztár) videóklipjébe ajánlottak neki szerepet. „Olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem fogtam”- mondta Dorisz a Borsnak.

Ahhoz, hogy részt vegyen a forgatáson csupán el kellet volna utaznia az Egyesült Államokba, ami persze nem két fillér, így végül nem jött össze a nagy lehetőség. Pár hete pedig kedvenc sorozatába, a Született feleségekbe hívták, ahol egy huszonnégy éves lányt, Barbarát kellett volna eljátszania. De az utazás miatt ez sem jött össze.

„Ami igazán bosszant, hogy ezúttal is csak anyagi okok miatt nem adhattam esélyt magamnak arra, hogy karriert csináljak” – mesélte a gyönyörű lány.
Forrás: Bors/HirExtra