Norbi update segített bombázóvá válnia

Négy év alatt fogyott harminc kilót Csilla, s közben teljesen egészséges maradt.

Ugyan senkit nem zavart a kövérsége, Csilla mégis elkezdte a híres diétát. Akkor 85 kilót nyomott, a csípőbősége 119 cm volt. A kitartás meghozta eredményét. Az egyetemista lány ma igazi bombázó, akár címlaplánynak is elmehetne. 55 kilós és 93 cm-es a csípője.

Csilla az egyetemi testnevelésórák mellett heti háromszor járt futni, és Rubint Réka DVD-jére tornázott. Eleinte csak 1-es kódú ételeket evett, de később a 2-est is bevállalta. Nyáron kicsit elszállt vele a ló, de a Norbi Titok című könyve mindig segítet neki visszatalálni a helyes útra.

Csilla a Borsnak elmondta, a neheze most jön, meg kell tartani a testsúlyát, ami nehéz, mert nagyon szeret enni. A fő gondot a sütemények jelentik.

Csilla szerint rendkívül keménynek és következetesnek kell lenni, s akkor bárki elérheti, amit akar. Ő például az elmúlt 10 hónapban egyetlen edzést sem hagyott ki. És soha nem evett „félre”, nem bűnözött.

Ez azért is különösen fontos, mert az első "félrelépés" után már könnyebben megy a második, harmadik, s vége a fogyásnak.

Csilla így üzen mindenkinek: Fontos, hogy higgyünk magunkban! Legyen előttük egy pozitív példa, vagy valaki, akihez fordulhatnak bármilyen semmiségnek tűnő kérdéssel is. Nincs lehetetlen!