Bizonytalan, hol nyugszik majd Bujtor István

Bujtor István, az ország egyik legnépszerűbb színésze elhunyt, így temetéséről gondoskodni kellene. Csakhogy több verzió is fennáll, és az özvegy jelenleg döntésképtelen állapotban van.

Bujtor István hosszas betegeskedés után elhunyt - emlékére színházat és vitorlásversenyt egyaránt elneveznének. A gyász ködén keresztül viszont gondolkodni kellene a nagy színész temetéséről - csakhogy a felség, Judit asszony nincs olyan állapotban, hogy ezt megtegye, más meg nem teheti. A temetés egyik lehetséges helyszíne a Gundel család sírhelye a budapesti Kerepesi úti temetőben, a másik pedig testvére, Latinovits Zoltán balatonszemesi sírja.

Gór Nagy Mária régi barátságot ápolt Bujtorral, tőle tudható, hogy Judit asszonyt súlyosan megviseli a gyász. – Még senki sem tud semmit a temetésről, nagyon kevés idő telt el - nyilatkozta a színésznő, hozzátéve: – Judit túlságosan rossz lelkiállapotban van... - utalt arra, hogy az özvegy még nem képes döntéseket hozni. A családtagoknak erőt adhat a feléjük áradó részvét hullámai.
Forrás: Bors/HirExtra